Meubel en- interieurbouw

In ons meubel- en interieurbouwbedrijf maken wij complete interieurs en meubels op maat, naar de wens van u als klant of ontworpen door een interieur- of binnenhuisarchitect. We vervaardigen woonkamermeubilair, zoals boekenkasten en tafels, maar ook kleding- inloopkasten, kantoorinrichtingen en studeer- en werkkamers. Ook het bouwen van maatwerkkeukens behoort tot onze expertise. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in projectinrichting voor bedrijven en kantoren. Met onze maatwerkproducten zijn we zelfs concurrerend ten opzichte van in serie geproduceerde interieurs.

Spuiterij
Bij spuiten komt het aan op professioneel vakmanschap, zeker als het gaat om het bereiken van een hoogglanseffect. In onze spuiterij kunnen wij vrijwel elk object vakkundig van een lak- of verflaag voorzien, of dat nu gaat om een enkel product of een hele reeks. Welke vraag u ook heeft op het gebied van spuitwerk, wij bieden u een passend antwoord. U kunt kiezen uit een ruim assortiment lakken.

Voor het uitvoeren van bovenstaande werkzaamheden maar ook een specialistisch advies en-/of bijdrage aan ontwerp zijn wij u graag van dienst!